fbpx

מטבח איטלקי מודרני ארטיזנלי. התפריט שלנו שם דגש על עשייה מקומית של בצק, שימוש בחומרי גלם טריים, שיטות בישול ותהליכים ייחודים של יד אדם היוצרים בצקים ומנות בעלות מרקם עדין ומובחן.

על התפריט מנצח השף רן פולק הידוע כשף מוביל בישראל. בקונדיטוריה שלנו ניתן למצוא קינוחים איטלקיים קלאסיים לצד קינוחים מהמטבח האיטלקי החדש. ניתן להעשיר את הארוחה עם תפריט היינות הייחודי שלנו ועם קוקטיילים צבעוניים.

*קיים מגוון רחב של מנות טבעוניות וללא גלוטן

אנחנו עושים שימוש בשישה סוגי קמח איטלקיים המותאמים כל אחד לסוג מאפה שונה ומהם מייצרים את הבצקים והפסטות.

בצק הפיצה של פיצה פורטו עובר תהליך של 48 שעות מרגע הלישה וההתפחה ועד הכניסה לטאבון. השימוש בתערובת הגבינות האיכותית שלנו מייצרת פיצה בעלת טעם עז וייחודי

שף רן פולק

רן פולק , שף מוערך בעל שנות נסיון רבות בתחום. סיים בהצטיינות לימודי בישול וקולינריה במוסד האקדמי המוביל Culinary Institute of America בניו יורק, עבד לצד טובי השפים במסעדות הידועות בניו יורק ובבוסטון, רכש ניסיון בינלאומי ועיצב את גישתו המקצועית.

בעשור האחרון רן היה שותף למהפכה הגסטרונומית, שמיצבה את תל אביב כבירה קולינרית, הכשיר תחת ידיו דורות של טבחים ושפים, הוביל את מטבחי ג'וז ודניאל וקבוצת R2M: הבראסרי, הוטל מונטפיורי, Coffee Bar והשאיר את חותמו וסגנונו הייחודי, שהם עד היום אבני דרך משמעותיות להצלחתן.